Fodervogn til store og små landbrug

Mangler du en fodervogn? Hos C & M Maskincenter ApS er er vi specialister i maskiner til landmænd med husdyr og landbrug. Vi kan blandt andet tilbyder en fodervogn til landbrugsdyr. Vi tilbyder også service og reparation. Vores kunder er blandt andet fra Herning, Viborg, Skive og andre steder.

Mulighed for at vælge en selvkørende fodervogn

En fodervogn er en blandevogn, hvor man blander foder til landbrugsdyr. Den kan spændes bagefter, men den kan også være selvkørende. Vores kunder kan være både de store professionelle landmænd og den lille gårdmand. Vi forhandler fodervogne fra mærket RMH.

Du kan købe reservedele i vores butik, men vi kan også servicere og reparere din fodervogn på vores værksted, hvis den går i stykker. Alternativt kan vi sende en montør ud til dig.​

Vi har specialiseret os i at forhandle nye og brugte landbrugsmaskiner, og vi forhandler naturligvis markedets bedste og stærkeste maskiner. Det har vi gjort i 15 år, siden vi overtog virksomheden i 2005.

I dag er vi 10 medarbejdere, som står klar til at råde og vejlede.

Kontakt os for at få mere at vide om blandevogne

Du er altid velkommen til at bestille en brochure eller at få et uforpligtende tilbud på en fodervogn. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 86 66 20 02 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til e-mail mail@cmmaskincenter.dk.

​​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores maskiner, eller ønsker du at gøre en god handel, så kontakt os gerne i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Vores kundeservice sidder klar til at svare på spørgsmål omkring alle vores produkter. Skriv gerne til os med dine spørgsmål og ønsker, og vil vende tilbage til dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

C & M Maskincenter ApS

Nyrupvej 2a
​7470 Karup

CVR: 28486707

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 66 20 02

✉ E-mail: mail@cmmaskincenter.dk 

Følg os