Vandingsmaskiner til markvanding og meget mere

Er du på udkig efter en eller flere vandingsmaskiner?

Hos C & M Maskincenter ApS forhandler vi nye og brugte vandingsmaskiner til landbrug og lignende erhverv. De benyttes primært til markvanding, men kan også bruges til andre formål.

Vi leverer nogle af markedets stærkeste og bedste maskiner, og derfor har vi kunder i blandt andet Herning, Skive, Viborg og mange andre steder i landet.

Salg, service og reparation af vandingsmaskiner

Vi kan levere vandingsmaskiner i forskellige størrelser og kapaciteter. Det gælder også længden og tykkelsen på slagelsen. Derudover tilbyder vi reparation og service på din vandingsmaskine samt alle dine andre have- og landbrugsmaskiner. Vi tilbyder også råd og vejledning.

Vi forhandler reservedele i vores butik, og vi servicerer maskiner på vores værksted. Vi kan også sende en montør ud, så du slipper for at sende maskinen hen til os.​

Vi har stor ekspertise med have- og landbrugsmaskiner, herunder vandingsmaskiner. Vi overtog C & M Maskincenter i 2005, og i dag er vi 10 medarbejdere i virksomheden.

Kontakt os for at få et tilbud på en maskine

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores vandingsmaskiner. Vi sender gerne en brochure og giver et tilbud på en maskine. Vi tager også gerne en snak om jeres ønsker og behov.

Du kan ringe til os på telefon 86 66 20 02 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@cmmaskincenter.dk.

​​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores maskiner, eller ønsker du at gøre en god handel, så kontakt os gerne i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Vores kundeservice sidder klar til at svare på spørgsmål omkring alle vores produkter. Skriv gerne til os med dine spørgsmål og ønsker, og vil vende tilbage til dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

C & M Maskincenter ApS

Nyrupvej 2a
​7470 Karup

CVR: 28486707

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 66 20 02

✉ E-mail: mail@cmmaskincenter.dk 

Følg os