​Weidemann-minilæssere til alle formål

​Overvejer du at anskaffe en minilæsser fra Weidemann? Hos C & M Maskincenter ApS har vi specialiseret os i salg af nye og brugte maskiner, herunder minilæssere fra Weidemann. Vi tilbyder også reparation og service for vores kunder i blandt andet Herning, Skive, Viborg og mange andre steder.

Mange redskaber kan benyttes til en Weidemann

Minilæssere fra Weidemann kan bruges til næsten alt, fordi der er et stort udvalg af redskaber såsom skovle, koste og så videre. Derfor er maskinerne velegnede til alt fra den store professionelle landmand til den lille gårdmand.

Vi forhandler reservedele, hvis du får brug for det, men vi kan også servicere og reparere din minilæsser fra Weidemann eller andre mærker på vores værksted. Vi sender meget gerne en montør ud til dig, hvis du ikke har mulighed for at sende maskinen til os.

Vi har specialiseret os i have- og landbrugsmaskiner, og vi forhandler nogle af markedets stærkeste og bedste maskiner.

Derudover tilbyder vi både råd og vejledning. Det har vi gjort siden 2005, hvor vi overtog virksomheden. I dag er vi 10 medarbejdere.

Kontakt os for at få en pris på minilæsser til salg

Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om priser på minilæssere fra Weidemann. Vi fremsender gerne en brochure og giver et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 86 66 20 02 for at aftale videre. Du kan også skrive til os på e-mail mail@cmmaskincenter.dk.​

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores maskiner, eller ønsker du at gøre en god handel, så kontakt os gerne i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Vores kundeservice sidder klar til at svare på spørgsmål omkring alle vores produkter. Skriv gerne til os med dine spørgsmål og ønsker, og vil vende tilbage til dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

C & M Maskincenter ApS

Nyrupvej 2a
​7470 Karup

CVR: 28486707

Kontakt os

☎ Tlf.: 86 66 20 02

✉ E-mail: mail@cmmaskincenter.dk 

Følg os